★HAPPY NEW YEAR AND GOOD BYE.
Sunday, 1 January 2012 • 23:21 • 0 comments


Hello and assalamualaikum. Firstly, ai nak ucap Happy New Year to all bloggers or sesape je yang baca entry ni. So, dengan serta mertanya saya jadi budak PMR. Okeyfineeeee. Ni entry last kot sebelum sekolah start. So, blog ni akan bersawang selama 10 bulan kot.

1 Oktober 2012 - 5 Oktober 2012, tarikh keramat tu. 5 Oktober tu insyaAllah saya update something. Sayang gila nak tinggalkan semua ni //emo taktentu pasal\\

Happy New Year sayang-sayang semua. Doakan kejayaan budak-budak UPSR, PMR and SPM batch 2012 okey? Maafkan saya jika terkasar bahasa. Budi bahasa budaya kita. Haha tak pasal-pasal doh.

BYE ALL! I WILL MISS YOU. HARHARHAR :3

Bye semua. Bye Dino :(
★It's over.
Monday, 26 December 2011 • 12:27 • 0 comments


Hello and most Assalamualaikum.

Cuti dah nak habis. Okey fine. I hate that! Tak boleh ke tambah cuti lagi dua, tiga bulan? Tak nak masuk 2012. Nanti saya kena PMR. Lepastu, memang study study study and study. Ohya, saya maybe tak masuk asrama kot. Tapi entahlah. Okey wtv.

Cuti ni best kot bagi saya. Sebab boleh keluar beli barang sekolah dengan kawan kawan. Tahun tahun lepas semuanya pergi beli dengan mak ayah, tapi bila usia dah meningkat, semua kena beli sendiri. Tapi nasib ah duit bukan guna duit sendiri.

Azam tahun baru, taknak main main. Nak siapkan semua kerja sekolah. Act setiap tahun azam saya camtu. Tapi satu tahun pun tak tercapai azam tu. Haha. Maybe tahun 2012 tercapailah kot. Nak PMR lah katakan. So, nanti masuk 2012, say Bye laptop, Bye handphone, Bye tv and Hello books!

Congrate to budak budak PMR yg dapat 5A, 6A, 7A, 8A or 9A ^^ Tahun depan wajib ajar saya okey!
★Ugh emm err?
Monday, 12 December 2011 • 15:22 • 4 comments


Weee~

Hello, good Monday yeah. Tak lama lagi dah nak buka sekolah kan? Ohemgee ;O Malasnya nak pergi sekolah. Saya memang rindu sekolah, tapi saya tak rindu pungg buku-buku tu. Saya tak rindu pungg nak dengar cikgu membebel setiap hari. Kan best kalau pergi sekolah, tak payak belajar, duduk rilek je. Like a boss. Haha sengal.

Ohya, malam ni Aida Waliband Waliyaa tidur rumah saya. Berjoget sakanlah wei! Act ayah saya ada mesyuarat malam ni. Dia balik lewat. So, takkan nak tinggal saya duduk rumah sorang-sorang. Mula-mula dia suruh saya pergi duduk rumah jiran saya, tapi saya malu haha. So, pagi tadi ayah saya suruh ajak kawan tidur rumah. Saya apa lagi, text Aida suruh dia tidur rumah saya malam ni. Dia pulak cakap "Mak aku bagi!". Woah! Berjoget sakan aku. Malam ni hancurlah rumah aku. Nak buat party ahh. Haha angan-angan mat jenin lol.

Ehh, amacam dengan blog saya? Hewhew ringan tak? Haritu Dino buka blog saya, lepastu dia cakap blog saya berat :'( Saya pun buang semua yang tak patut. Lagu pun saya buang. Haih, Dino punya pasallah ni! Hari Khamis ni nak jumpa Dino kat Key Ep Ci. Tak sabarnya. Hehe gatal. Okeylah, sakit mata duk pandang laptop dari tadi. Bye assalamualaikum :)

Seriously malu bila silap orang. HAHAHA malu malu malu malu malu malu malu ><
★"Back To School".
Saturday, 3 December 2011 • 15:28 • 0 comments


Assalamualaikum all. Emm, whatcha doing? I'm boring. Really really really boring.

Cuti dah nak habis ke apa ahh? Setiap kali pergi kedai, mesti ada perkataan "Back To School". Weh, please ah. Tambahkan lagi setahun ke, dua tahun ke cuti ni haa. Nak bersiap siaga untuk PMR. Okey, alasan takboleh blah. Oh what? PMR? I'm PMR candidate 2012. Ohmy, what should I do? Saya tak study lagi pungg. Buku teks saya biarkan je atas rak tu haa. Takbelek-belek pungg lagi. Orang lain mesti dah nak habis dah baca buku teks kan? Nota pungg sama kan? 

Nawaitu memang ada nak buat nota, tapi buku takde. Lol alasan takboleh bla. Padahal dekat kedai berlambak kot buku. Apa nak jadilah dengan saya ni. Perangai 'M A L A S' memang dah buat perkampungan dalam diri saya. InsyaAllah minggu depan saya nak baca buku teks tu. Pray for me :3 Minggu ni saya nak main-main dulu, nak happy-happy dulu. Minggu depan baru start berserabuk. Ohhyaa, my mom ada beli buku latihan Science dengan Bahasa Melayu kat saya. Hehe happy siot dapat buku tu. Mak saya macam tahu-tahu je saya lemak Science. Mula-mula buku tu ada atas meja kat luar. Ingatkan mak saya nak buat kerja dia guna buku tu. So, saya just belek-belek je. Bangun pagi esok, tengok buku tu dah ada atas meja dalam bilik saya. Keluar, peluk mak. Yeay! Rupa-rupanya mak saya nak tengok saya belek ke tak buku-buku tu.

Tahun depan saya dah kena masuk asrama. Hmm sedihnya. Tapi taktahu diterima ke tak. Saya taknak masuk asrama, tapi semua ni untuk masa depan saya jugak. Takpe takpe takpe, setahun je duduk kat penjara tu. Form 4 nanti takdo maknonyo saya nak duduk kat penjara tu. Kita naik moto lah pulak pergi sekolah. Vrom vrom vrom!

Saya rasa macam cepat je masa berlalu. Saya rasa saya baru je habis UPSR, tup tup dah nak PMR. Woah :O Lepastu, SPM. Woah :O Lepastu, masuk Universiti, lepastu cari kerja, lepastu kahwin. Lol jk. Tapi betullah kan? Takkan taknak kahwin kot. Forever alone. Haha.

Hey my friends, PMR candidate, do your best next year. Make the PMR result 'gempak gila babi'! Rockin' the world! Loveyou.
★Giveaway by Fasihah Latif & Aida Syafiena
Friday, 2 December 2011 • 13:01 • 0 comments


Hello fellas. Okey, join contest lagi lagi dan lagi. Act, Fadlin yang tag. Thanks, Fadlin. Nak join jugak? Click sini yeahh.

Taggie time; Rehangg, Khee.


« OLDNEW »
Miey Mien Minnie
PostAboutSite

★Benvenuto!


+Follow // Dashboard
Welcome my 0 hunny bunny. Steal anything what you can steal, loser.