★"Back To School".
Saturday, 3 December 2011 • 15:28 • 0 comments


Assalamualaikum all. Emm, whatcha doing? I'm boring. Really really really boring.

Cuti dah nak habis ke apa ahh? Setiap kali pergi kedai, mesti ada perkataan "Back To School". Weh, please ah. Tambahkan lagi setahun ke, dua tahun ke cuti ni haa. Nak bersiap siaga untuk PMR. Okey, alasan takboleh blah. Oh what? PMR? I'm PMR candidate 2012. Ohmy, what should I do? Saya tak study lagi pungg. Buku teks saya biarkan je atas rak tu haa. Takbelek-belek pungg lagi. Orang lain mesti dah nak habis dah baca buku teks kan? Nota pungg sama kan? 

Nawaitu memang ada nak buat nota, tapi buku takde. Lol alasan takboleh bla. Padahal dekat kedai berlambak kot buku. Apa nak jadilah dengan saya ni. Perangai 'M A L A S' memang dah buat perkampungan dalam diri saya. InsyaAllah minggu depan saya nak baca buku teks tu. Pray for me :3 Minggu ni saya nak main-main dulu, nak happy-happy dulu. Minggu depan baru start berserabuk. Ohhyaa, my mom ada beli buku latihan Science dengan Bahasa Melayu kat saya. Hehe happy siot dapat buku tu. Mak saya macam tahu-tahu je saya lemak Science. Mula-mula buku tu ada atas meja kat luar. Ingatkan mak saya nak buat kerja dia guna buku tu. So, saya just belek-belek je. Bangun pagi esok, tengok buku tu dah ada atas meja dalam bilik saya. Keluar, peluk mak. Yeay! Rupa-rupanya mak saya nak tengok saya belek ke tak buku-buku tu.

Tahun depan saya dah kena masuk asrama. Hmm sedihnya. Tapi taktahu diterima ke tak. Saya taknak masuk asrama, tapi semua ni untuk masa depan saya jugak. Takpe takpe takpe, setahun je duduk kat penjara tu. Form 4 nanti takdo maknonyo saya nak duduk kat penjara tu. Kita naik moto lah pulak pergi sekolah. Vrom vrom vrom!

Saya rasa macam cepat je masa berlalu. Saya rasa saya baru je habis UPSR, tup tup dah nak PMR. Woah :O Lepastu, SPM. Woah :O Lepastu, masuk Universiti, lepastu cari kerja, lepastu kahwin. Lol jk. Tapi betullah kan? Takkan taknak kahwin kot. Forever alone. Haha.

Hey my friends, PMR candidate, do your best next year. Make the PMR result 'gempak gila babi'! Rockin' the world! Loveyou.


« OLDNEW »
Miey Mien Minnie
PostAboutSite

★Benvenuto!


+Follow // Dashboard
Welcome my 0 hunny bunny. Steal anything what you can steal, loser.