★Ugh emm err?
Monday, 12 December 2011 • 15:22 • 4 comments


Weee~

Hello, good Monday yeah. Tak lama lagi dah nak buka sekolah kan? Ohemgee ;O Malasnya nak pergi sekolah. Saya memang rindu sekolah, tapi saya tak rindu pungg buku-buku tu. Saya tak rindu pungg nak dengar cikgu membebel setiap hari. Kan best kalau pergi sekolah, tak payak belajar, duduk rilek je. Like a boss. Haha sengal.

Ohya, malam ni Aida Waliband Waliyaa tidur rumah saya. Berjoget sakanlah wei! Act ayah saya ada mesyuarat malam ni. Dia balik lewat. So, takkan nak tinggal saya duduk rumah sorang-sorang. Mula-mula dia suruh saya pergi duduk rumah jiran saya, tapi saya malu haha. So, pagi tadi ayah saya suruh ajak kawan tidur rumah. Saya apa lagi, text Aida suruh dia tidur rumah saya malam ni. Dia pulak cakap "Mak aku bagi!". Woah! Berjoget sakan aku. Malam ni hancurlah rumah aku. Nak buat party ahh. Haha angan-angan mat jenin lol.

Ehh, amacam dengan blog saya? Hewhew ringan tak? Haritu Dino buka blog saya, lepastu dia cakap blog saya berat :'( Saya pun buang semua yang tak patut. Lagu pun saya buang. Haih, Dino punya pasallah ni! Hari Khamis ni nak jumpa Dino kat Key Ep Ci. Tak sabarnya. Hehe gatal. Okeylah, sakit mata duk pandang laptop dari tadi. Bye assalamualaikum :)

Seriously malu bila silap orang. HAHAHA malu malu malu malu malu malu malu ><


« OLDNEW »
Miey Mien Minnie
PostAboutSite

★Benvenuto!


+Follow // Dashboard
Welcome my 0 hunny bunny. Steal anything what you can steal, loser.